Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Нардеп Береза забив до півсмерті чоловіка, який хотів підпалити його будинок

Волинь-нова

Нардеп Береза забив до півсмерті чоловіка, який хотів підпалити його будинок

Зараз той перебуває в реанімації в Кривому Розі. Він на межі смерті

Народний депутат від «Народного фронту» Юрій Береза (на фото) ледь не забив до смерті злочинця, який увірвався в його будинок. Про це повідомляє INSIDER із посиланням на джерело.


Як стало відомо, в будинок Берези в селі Чумаки П’ятихатського району Дніпропетровської області намагався проникнути невідомий чоловік. Інцидент стався 24 вересня близько першої години ночі.


Будинок нардепа хотіли підпалити.



Поліція була викликана вже вранці, а з першої години ночі нардеп начебто бив чоловіка.



На місці події затримано чоловіка, особа якого встановлюється. Справу внесли до єдиного реєстру за статтею — тілесні ушкодження середньої тяжкості.


Чоловік 1980 року народження перебуває у важкому стані, у нього зламані 4 хребці, внутрішньочерепна гематома. Зараз він перебуває в реанімації в Кривому Розі.


Джерела видання повідомили, що травми завдав злочинцеві сам Береза і в офісі партії «Народний фронт» 26 вересня відбулася розмова з цього приводу.


«Антон Геращенко привіз в офіс якісь жорсткі матеріали шодо Берези, і розмовляв із керівництвом», — сказав співрозмовник.


Інше джерело також знайоме з ситуацією стверджує, що поліція була викликана вже вранці, а з першої години ночі нардеп начебто бив чоловіка.

Telegram Channel