Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Бойові побратими загиблого волинянина прийшли до його доньки на День народження – з обіцяними татом «ляльками Барбі»... (фото)

Волинь-нова

Бойові побратими загиблого волинянина прийшли до його доньки на День народження – з обіцяними татом «ляльками Барбі»... (фото)

Герой загинув 1 серпня 2014 року

14 окрема механізована бригада, місцем постійної дислокації якої є Володимир-Волинський, розповіла на своїй сторінці у Facebook без жодного перебільшення зворушливу до сліз історію:



Другокласниця Аня про них мріяла. І мрію донечки, цю і будь-які інші, обов’язково здійснив би тато… Та 1 серпня 2014 року його не стало.



«Ані Задорожній 28 вересня виповнилося 7 років. Із Днем народження дівчинку привітали військовослужбовці нашої 14 окремої механізованої бригади, подарувавши ляльки з серії «Сестри Барбі». Другокласниця Аня про них мріяла. І мрію донечки, цю і будь-які інші, обов’язково здійснив би тато… Та 1 серпня 2014 року його не стало. І здійснити мрію маленької Ані випало бойовим побратимам Андрія Задорожнього, бійцям підрозділу, в якому він служив… 


Поки маленька іменинниця захоплено розпаковує й розглядає омріяні подарунки, розмовляємо з її мамою. Наталія Задорожня, надзвичайно сильна морально жінка, каже, попри те, що минуло три роки після смерті Андрія, рана не заживає. І діти, другокласниця Аня й п’ятикласник Андрій, й досі не отямилися після втрати тата… Але в святковий день не треба про сумне… 


Маленька Аня, поставивши в воду подаровані квіти, й розібравшись із вимріяними ляльками, прикрасами та солодощами, усміхається й майстерно позує для фото - виросте справжньою красунею. 


А ми щиро зичимо, аби зростала здоровою й щасливою в мирній країні, за яку віддав життя її тато…».

Telegram Channel