Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

МИЛОСЕРДЯ: ДОПОМОЖІМО МАМІ ВРЯТУВАТИ СИНА БОГДАНА

До власного кореспондента газети “Волинь” у Нововолинську Алли Лісової звернулася мешканка шахтарського міста Галина Грешта і розповіла про свою біду, яка несподівано звалилась на її сім’ю...

До власного кореспондента газети “Волинь” у Нововолинську Алли Лісової звернулася мешканка шахтарського міста Галина Грешта і розповіла про свою біду, яка несподівано звалилась на її сім’ю.
Похоронивши десять років тому чоловіка, вдова залишилась сама ростити і виховувати двох синів. Старший, Богдан, якому виповнилось 22 роки, вже почав про самостійний хліб думати. Пішов на будівництво підсобником. І раптом — нещастя. Трагічний випадок призвів до жахливої травми голови, юначе життя перенеслося до лікарняних палат. Спочатку Богдан лікувався у Нововолинській центральній міській лікарні. Там його прооперували, та полегшення не наставало. Порекомендували звернутися у львівський приватний медичний центр “Богдан”. Пацієнта оглянули досвідчені фахівці, втішили маму надією. І вона старається з усіх сил, аби врятувати сина, котрий наразі (уже більше місяця) не приходить до свідомості. Усе дається нелегко. Лише за доставку Богдана у клініку спеціальною автомашиною довелось викласти півтори тисячі гривень. Щоденне лікування коштує сто доларів. Мама, рідні і близькі потерпілого молитовно просять допомогти у їхньому горі — пожертвувати кошти. Гроші можна перерахувати на такі реквізити: МФО 303310 ЗКПО-09303311, р/р 2620890120203, філія відділення Промінвестбанку у м. Нововолинську з приміткою “Для зарахування коштів на лікування на А-2641, Грешта Галина Василівна”.
Telegram Channel