Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

МІЛІЦІОНЕРУ ПОГРОЖУВАЛИ НОЖЕМ

Цього грудневого дня дільничний інспектор Іваничівського райвідділу міліції Микола Гамота у селі Старий Порицьк помітив молодого чоловіка кавказької національності, який видався йому підозрілим...

Цього грудневого дня дільничний інспектор Іваничівського райвідділу міліції Микола Гамота у селі Старий Порицьк помітив молодого чоловіка кавказької національності, який видався йому підозрілим.
Старший лейтенант запросив невідомого до свого службового кабінету, щоб перевірити, чи легально той проживає в Україні. На законну вимогу правоохоронця азербайджанець Рашад Хусейнов (його особу було з’ясовано в ході інциденту) відреагував, як кажуть, неадекватно. Він вийняв ножа і почав погрожувати міліціонерові.
На щастя, біди не сталося. Холодну зброю у вісімнадцятирічного молодика, яку він зберігав незаконно, вилучено. Його самого затримано і порушено кримінальну справу за статтями 345 частина 1 та 263 частина 2 Кримінального кодексу України.
Проводиться слідство, з’ясовуються всі обставини замаху на життя правоохоронця під час виконання ним службових обов’язків.
В’ячеслав СТРИЙ.
Telegram Channel