Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Чому не сумно діткам у Луцькій бібліотеці (фото)

Волинь-нова

Чому не сумно діткам у Луцькій бібліотеці (фото)

Хто сказав, що в дощовий осінній день сумно і одиноко? Тоді вам до нас — у центральну бібліотеку для дітей. А там — не сумно, не одиноко, яскраво, весело, пізнавально! Що там?

Ніна БОЧАРОВА, член ініціативної групи проекту, директор Луцької центральної бібліотеки для дітей



Серед учасників творчого заняття були діти сімей переселенців із Донбасу, діти учасників АТО і просто всі, хто завітав цього дня на творчий осінній вернісаж



Наприклад, 14 жовтня дітки були маленькими кравчинями, художниками, до того ж талановитими! Ну звичайно, під керівництвом справжніх майстрів Олесі Задонцевої, Юлії Порохнавець, Миколи Шавули, які допомагали у виготовленні текстильних ведмедиків та розпису в стилі мехенді (це розпис тіла хною). Майстер-клас проходив у рамках соціально-культурного проекту «Місто різних – місто рівних», який реалізовується ініціативною групою Луцька за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). Мета проекту — згуртувати громаду міста на спільне вирішення соціальних, культурних, екологічних проблем та проблем у сфері комунікації, дозвілля. Серед учасників творчого заняття були діти сімей переселенців із Донбасу, діти учасників АТО і просто всі, хто завітав цього дня на творчий осінній вернісаж. Частину зроблених ведмедиків вирішили передати для малюків, які нині перебувають на лікуванні в медичних закладах міста, з побажаннями здоров’я і миру.

Telegram Channel