Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Волині під колесами трактора загинула 6-річна дитина

Волинь-нова

На Волині під колесами трактора загинула 6-річна дитина

У селі Пульмо Шацького району по вулиці Незалежності 48-річний місцевий мешканець, керуючи трактором «МТЗ-80» допустив наїзд на 6-річну дитину, яка від отриманих травм загинула на місці події

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України й вирішується питання про оголошення йому підозри в скоєному злочині.


Учора, 17 жовтня близько 8:20 по вулиці Незалежності у селі Пульмо Шацького району поблизу дитячого садочка 48-річний місцевий мешканець скоїв наїзд на 6-річну дівчинку, мешканку району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо з’ясовано, що водій трактора допустив наїзд на пішохода, яка рухалася по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок автопригоди дівчинка загинула на місце події.



 Водія трактора затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому про підозру в інкримінованому злочині.




Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.


.

Telegram Channel