РЕВІЗІЯ НАСІННЯ
Взимку треба буде сіяти помідори, перець на розсаду. Отож, проведіть ревізію насіння, яке зібралося у вас...
Взимку треба буде сіяти помідори, перець на розсаду. Отож, проведіть ревізію насіння, яке зібралося у вас.
Вибракуйте старе. Нагадаємо, що насіння капусти може зберігатися 4—5 років, цибулі — 3 роки, моркви — 3—4, огірків, гарбузів — 6—8, петрушки, кропу, баклажанів і перцю — 2—3, помідорів — 7—8, редиски, редьки, ріпи, буряків — 4—5, салату, шпинату — 3—4, гороху і квасолі — 5—6 років.
Сіяти найкраще насіння, яке пролежало 2—3 роки. Зберігати його варто в темному, прохолодному і сухому місці, бажано у мішечках з тканини. У крайньому разі у паперових пакетах. Але не радимо зберігати у поліетиленових. У них воно “задихається”.
Вибракуйте старе. Нагадаємо, що насіння капусти може зберігатися 4—5 років, цибулі — 3 роки, моркви — 3—4, огірків, гарбузів — 6—8, петрушки, кропу, баклажанів і перцю — 2—3, помідорів — 7—8, редиски, редьки, ріпи, буряків — 4—5, салату, шпинату — 3—4, гороху і квасолі — 5—6 років.
Сіяти найкраще насіння, яке пролежало 2—3 роки. Зберігати його варто в темному, прохолодному і сухому місці, бажано у мішечках з тканини. У крайньому разі у паперових пакетах. Але не радимо зберігати у поліетиленових. У них воно “задихається”.