Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Троє постраждалих у «харківській ДТП» лишаються без свідомості

Серед них – вагітна жінка

Троє з травмованих внаслідок смертельної ДТП у Харкові залишаються без тями.


Про це повідомляє Українська правда з посиланням на місцеве видання Status quo, з посиланням на слова заступника головного лікаря Харківської обласної клінічної лікарні Ірини Лодяної.


За її словами, 30-річна вагітна дівчина, яка постраждала в ДТП на Сумщині 18 жовтня, - в стані медикаментозного сну, дитині це не зашкодить.



У вагітної - важка черепно-мозкова травма, але стан на даний момент стабільний. Операції дівчина, яка перебуває на 6-му місяці вагітності, не потребує.



"У вагітної - важка черепно-мозкова травма, але стан на даний момент стабільний. Операції дівчина, яка перебуває на 6-му місяці вагітності, не потребує", - йдеться у повідомленні.


Згідно зі словами лікаря, у стані штучної коми знаходяться дві сестри - Оксана і Діана.


"Вони - в Харківській лікарні швидкої і невідкладної допомоги. Дівчата в дуже важкому стані, в реанімації. Лікарі поки не беруться говорити, чи виживуть вони. Їм зроблені операції на органах черевної порожнини і грудної клітки, а також нейрохірургічна операція", - пише видання.


Також повідомляється, що ще троє постраждалих перебувають у стабільному стані.


Як відомо, увечері 18 жовтня в Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло,  вилетів на тротуар, та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.


За кермом Lexus перебувала 20-річна Олена Зайцева.

Telegram Channel