Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Ковельчан вчили не ображати дітей

Основна мета заходів – привернути увагу громадськості до цієї проблеми, надати вичерпну інформацію, які види насилля існують, як потрібно діяти у разі виявлення таких фактів.

У Ковелі відбулася акція, спрямована на запобігання жорстокому поводженню з дітьми. Адже статистичні дані свідчать, що в Україні це питання є актуальним.



Серед мешканців міста розповсюджували інформаційні листівки, виступали з лекціями на батьківських зборах.



Тому працівники Ковельського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сектору ювенальної превенції Ковельського ГУНП у Волинській області провели низку тематичних заходів. Серед мешканців міста розповсюджували інформаційні листівки, виступали з лекціями на батьківських зборах. Спільно з учнями ЗОШ №8 створили соціальний відеоролик.


У міському центрі соціальних служб стверджують: «Працюючи з сім’ями та дітьми, ми не раз переконуємось, що профілактичні заходи, різноманітні соціальні акції - це дієвий інструмент у боротьбі з будь-якими проявами насилля чи протиправними вчинками. Нехай наші діти не знають, що таке біль та жорстокість!»



Telegram Channel