Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Депутат Боць подякував волинським поліцейським

Вони спіймали злодія, який обікрав батьківську хату народного обранця

Житель селища Гоща сусідньої Рівненської області Микола Боць висловив подяку співробітникам Іваничівського відділення поліції за розкриття крадіжки електроінструментів з його батьківського обійстя в селі Біличі. Поліцейські встановили особу злодія та вилучили в нього частину вкрадених речей, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.



Зловмисник демонтував віконні рами з будинку в селі Біличі Іваничівського району та викрав різноманітні електроінструменти, вартістю понад 6 тис. грн..



Зловмисник демонтував віконні рами з будинку в селі Біличі Іваничівського району та викрав різноманітні електроінструменти, вартістю понад 6 тис. грн.. У ході розслідування поліцейські встановили особу причетну до крадіжки, ним виявився 30-річний мешканець міста Нововолинськ. Під час проведення санкціонованого обшуку у гаражному приміщенні, котрим користувався зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили частину викрадених інструментів, а також інші речі, які правопорушник викрав у жителів міста Нововолинськ та Іваничівського району.


За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у житло, інше приміщення, що завдала значної шкоди потерпілому, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


За розкриття крадіжки заявник подякував волинським поліцейським. Зокрема, він високо оцінив роботу слідчих Іваничівського відділення поліції. Микола Боць мешкає у селищі Гоща на Рівненщині. Він є також депутатом місцевої селищної ради.

Telegram Channel