Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Народила, навіть не підозрюючи про свою вагітність!

Мешканка США буле впевнена, що в неї проблеми з нирками


45-річна каліфорнійка Бет Клей викликала «Швидку» через сильний біль і дізналася від лікарів про щасливу звістку.



Жінка припустила, що нестерпний біль в животі виник через те, що виходять камені з нирок. Але лікарі «Швидкої» повідомили Бет і її чоловікові, що жінка вагітна. Більш того – у неї починалися перейми. Про це розповідає портал Публічні люди.


Лікарі припускають, що хлопчик, якого назвали Лайем Райдер, ховався весь цей час за органами матері. Дитина народилася здоровою. Кілька днів Лайем провів у відділенні інтенсивної терапії, але зараз почуває себе добре. Жінка, яка навіть не підозрювала про вагітність, вела активний спосіб життя і вживала здорову їжу. Батьки цілу добу не наважувалися розповісти комусь із рідних і друзів, що у них в сім’ї поповнення. Лайем Райдер став третьою дитиною Бет і Скотта.


Велика кількість жінок вирішуються на перші пологи після 35 років. Згідно з медичною статистикою, ускладнення під час пізньої вагітності виникають частіше. В силу того, що до зрілого віку жіночий організм, як правило, вже накопичив токсини і хронічні захворювання, а можливості для його швидкого відновлення знижені.

Telegram Channel