Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

З військкомату відпустили усіх призовників, затриманих у клубі Jugendhub

Хлопці жили за принципом: яка армія, коли є шманці-танці з крутими «дєвчьонками»

Усіх затриманих у ніч на суботу в столичному клубі Jugendhub хлопців відпустили з військкомату. Про це повідомив у коментарі «Радіо Свобода» один із адвокатів затриманих Роман Стойчев.



Після перевірки 32 осіб, затриманих у нічному клубі Jugendhub за начебто ухилення від призову на строкову службу, повістки отримали 15 з них.



«Їх усіх звільнили. І зараз ми будемо готувати колективні або від кожного індивідуальні відповідні заходи, будемо ухвалювати дії у відповідь», – повідомив адвокат.


Він уточнив, що першими звільнили тих, хто ще у день затримання підтвердив, зокрема, що є студентами денної форми навчання, решту – в другій половині сьогоднішнього дня.


«В день затримання, до обіду, частина була звільнена, тобто це виявилися ті студенти, які на денній формі навчання. Ті, хто зміг підтвердити, що є студентами денної форми навчання і, по суті, їх не можуть зараз призвати, їх же одразу відпустили. Решта, хто не підтвердив, їм довелося бути затриманими довше. Станом на вчорашній день 17 людей були затриманими, вчора ввечері, до 12-ї, відпустили близько п’яти, до 7-ї вечора сьогоднішнього дня відпустили інших», – розповів адвокат.


Раніше Київський військовий комісаріат повідомив, що після перевірки 32 осіб, затриманих у нічному клубі Jugendhub за начебто ухилення від призову на строкову службу, повістки отримали 15 з них.

Telegram Channel