Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Куля влучила Аміні Окуєвій прямо в голову (Відео)

Волинь-нова

Куля влучила Аміні Окуєвій прямо в голову (Відео)

Чергове гучне вбивство в Україні – скільки це ще буде тривати?

Уввечері 30 жовтня на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської Області невідомі з кущів із автоматичної зброї розстріляли автомобіль, в якому їхали Аміна Окуєва і її чоловік Адам Осмаєв. На жаль, жінка загинула майже одразу.



Коли почався обстріл, він намагався проїхати «скільки міг».



Чоловік вбитої Аміни Окуєвої Адам Осмаєв розповів, що під час обстрілу куля влучила жінці у голову і він не встиг її врятувати. Про це він заявив в інтерв’ю LB.


Осмаєв розповів, що саме він був за кермом. В машині були він та Аміна Окуєва, вони їхали додому. Коли почався обстріл, він намагався проїхати «скільки міг». Після цього він намагався надати жінці першу допомогу, але не зумів.


На його думку напад, скоєний 30 жовтня, пов’язаний із попередніми замахами на подружжя та нардепа Ігоря Мосійчука.


Дивимось відео Соні Кошкіної – https://www.youtube.com/watch?v=MQwRua9FJb8 :



34-річна Аміна Окуєва брала участь у Революції Гідності та у війні на Донбасі у складі батальйону «Київ-2». Це вже не перший раз, коли на Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва вчиняли напад. Як відомо, 1 червня 2017 року у Києві на Подолі в автомобілі у них стріляв кілер прізвисько Дінго, який вбив охоронця президента Чечні Рамзана Кадирова. Тоді Аміна зуміла вистріли у відповідь і нападника вдалося затримати…

Telegram Channel