Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Перед тим, як розстріляти Окуєву, кілер приспав собак

Аміна прикрила чоловіка своїм тілом.

Фото із сайту http://www.wikiwand.com .

Волинь-нова

Перед тим, як розстріляти Окуєву, кілер приспав собак

Очевидець смерті відважної патріотки розкрив подробиці трагедії

Першим на місці вбивства Аміни Окуєвої та поранення Адама Осмаєва у київському передмісті Глеваха опинився місцевий мешканець Станіслав, який повертався з роботи. Вже за годину розповів про побачене у Facebook, але видалив своє повідомлення, щойно дізнався, на кого саме скоєно замах, повідомляє «Еспресо.ТВ» з посиланням на ТСН.

Того вечора він зустрівся з дружиною на залізничній станції – сам щойно повернувся з Києва, а дружина їхала до столиці та попросила чоловіка не йти додому лісосмугою, бо там падають сухі гілки, які можуть травмувати. Електричка дружини запізнилася на дві хвилини – машина з Аміною і Адамом встигла проскочити переїзд між цими потягами.

«Вона ще була жива, останні подихи... вся в крові».

Ще на станції Станіслав почув незвичний гуркіт, але навіть не подумав, що це могла бути автоматна черга. Вже за кілька хвилин він дорогою додому натрапив на розстріляне авто.

«Вона ще була жива, останні подихи... вся в крові», – пригадує він страшні подробиці побаченого.

Під Адамом у машині теж була калюжа крові від поранення в ногу.

«Ременем сам собі перемотав», – пояснив свідок.

Також він додає, що його здивувала це незвична тиша навколо, хоча зазвичай біля станції бігають зграї бездомних псів, а того вечора не було жодного.

Дружина прикрила його своїм тілом, врятувавши таким чином його життя. У неї влучило 5 куль, одна з них – у голову.

«Наступного вечора вони знову були. Я говорив поліції, що їх перед терактом приспали, щоби вони не заважали. Не виказали стрілка», – припустив очевидець. 

Неподалік місця розстрілу Станіслав показав тіло мертвого пса і висловив здогад, що той помер від великої дози снодійного. Його слова підтверджує і сторож автостоянки, котрого від кілера відділяли лише десятки метрів.

На звук автоматної черги охоронець не вийшов – каже, спрацював інстинкт самозбереження. Але зникнення тварин він теж помітив.

«Собаки не гавкали, погода погана була. Я не знаю, чому вони не гавкали», – каже він.

Нагадаємо, 30 жовтня на околиці Києва було застрелено помічницю нардепа Мосійчука, ветерана АТО Аміну Окуєву, яка разом зі своїм чоловіком Адамом Осмаєвим координувала дії чеченських добровольців.

За словами Осмаєва, дружина прикрила його своїм тілом, врятувавши таким чином його життя. У неї влучило 5 куль, одна з них – у голову.

Telegram Channel