Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ПЕРЕМОЖЦІ ТВОРЧОГО КОНКУРСУ

Управління у справах преси та інформації, обласні організації Національної Спілки журналістів та письменників України проводять конкурс серед засобів масової інформації та окремих журналістів під девізом “Любіть Україну”...

Як відомо, управління у справах преси та інформації, обласні організації Національної Спілки журналістів та письменників України проводять конкурс серед засобів масової інформації та окремих журналістів під девізом “Любіть Україну”. Підбито підсумки другого етапу конкурсу серед окремих журналістів.
Начальник управління у справах преси та інформації, заслужений працівник культури Володимир Денисюк зазначив важливість і актуальність конкурсу, добре слово мовив про засоби масової інформації, журналістів, які утверджують в своїх публікаціях любов волинян до України, хочуть бачити її багатою і незалежною, відстоюють нашу духовність.
Журналістам різних видань присуджено перші, другі, треті та заохочувальні премії. У номінації серед обласних і регіональних газет та власних кореспондентів всеукраїнських ЗМІ з врученням дипломів першу премію присуджено редактору відділу культури і освіти обласної газети “Волинь” Анастасії Філатенко, дві другі — редактору відділу економіки газети “Сім’я і дім. Народна трибуна” Юрію Конкевичу та власному кореспонденту УНІА “Укрінформ” Зіновію Жижарі. Третьої премії удостоєний власкор газети “Голос України” Микола Якименко.
У номінації серед телерадіоорганізацій області дві перші премії з врученням дипломів присуджено головним редакторам ТВО радіомовлення та ТВО телебачення облдержтелерадіокомпанії Василю Федчуку та Марії Андрушко. Третю премію присуджено редактору Старовижівського районного проводового мовлення Тамарі Пожарчук.
Серед міських, міськрайонних і районних газет переможцями стали редактор відділу культури і освіти газети “Луцький замок” Лідія Клімчук, завідуюча відділом нововолинської міської газети “Наше місто” Марія Корнелюк. Також вручено у цій номінації чотири других, три третіх премії і дипломи, а також п’ять журналістів відзначено заохочувальними преміями та дипломами.
Telegram Channel