Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Україна у Львові перемагає Словаччину!

Хто ж сміливий, як не Андрій Ярмоленко!

Фото із сайту sport.ua .

Волинь-нова

Україна у Львові перемагає Словаччину!

Підопічні Андрія Шевченка продемонстрували доволі симпатичний футбол

Україна – Словаччина – 2:1 (0:1 – Лукаш Штетіна, 10 хв..; 1:1 – Андрій Ярмоленко, 39 хв..; 2:1 – Євген Коноплянка, 54 хв.)

Товариська зустріч. Львів. Стадіон «Арена Львів». 10 листопада 2017 року. Головний суддя Андріс Трейманіс (Латвія).

Україна: Андрій П’ятов (Максим Коваль, 46 хв.), Едуард Соболь, Євген Хачеріді (Артем Шабанов, 81 хв.), Іван Ордець, Марлос (Олександр Андрієвський, 77 хв.), Руслан Ротань, Євген Коноплянка (Сергій Мякушко, 89 хв.), Олександр Караваєв (Богдан Бутко, 63 хв.), Руслан Малиновський (Євген Шахов, 81 хв.), Андрій Ярмоленко, Юрій Коломоєць. Головний тренер Андрій Шевченко.

Збірна України продемонструвала доволі жвавий і симпатичний футбол у товариській зустрічі зі збірною Словаччини.

Наші пропустили першими – після стандарту. Вже на 10-й хвилині Андрій П’ятов не зміг зафіксувати м’яча після навісу й удару суперника головою. А першим на добиванні був захисник словаків Лукаш Штетіна.

А невдовзі після початку другого тайму інший наш «німець» – Євген Коноплянка – забиває так само класний гол і виводить «тризубих» уперед!

Попри те, що збірна України програвала, гра у її виконанні подобалася. Було динамічно і симпатично. А на 39-й хвилині Марлос видряпав м’яча у того ж Штетіни в центрі поля – і наші побігли вперед. Українець бразильського походження віддав праворуч на Ярмоленка і той свого шансу не змарнував. Разючий удар повз Мартіна Дубравку – й Андрій доводить кількість своїх голів за Національну збірну до 33-х!

Невдовзі після початку другого тайму інший наш «німець» – Євген Коноплянка – забиває так само класний гол і виводить «тризубих» уперед! До речі, це 15-й гол Євгена за збірну. Таким чином, за цим показником він наздогнав Сергія Реброва. Попереду – лише Ярмоленко та Шевченко!

Також у цьому матчі відбувся «масовий дебют» новачків у складі «синьо-жовтої» дружини. У старті вийшов Юрій Коломоєць. А в другому таймі на полі з’явилися Артем Шабанов, Олександр Андрієвський та Сергій Мякушко.

Відеоогляд матчу можна переглянути за цим посиланням – http://football.sport.ua/news/362109 .

Telegram Channel