Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Рівнянин Іван Сівак, переможець акції «Герої нашого часу» газети «Волинь-нова», став кращим серед паралімпійців всього світу!

Волинь-нова

Рівнянин Іван Сівак, переможець акції «Герої нашого часу» газети «Волинь-нова», став кращим серед паралімпійців всього світу!

Заслужений майстер спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Іван Сівак став кращим спортсменом жовтня

Рівнянин Іван Сівак був номінований Міжнародним паралімпійським комітетом на звання «Спортсмен місяця».

Він гідно переміг в конкурсі, набравши більше 52% голосів (серед них є і підтримка працівників та читачів газети «Волинь-нова»)! 

Він гідно переміг в конкурсі, набравши більше 52% голосів (серед них є і підтримка працівників та читачів газети «Волинь-нова») та випередивши спортсменів з Монголії (близько 44% голосів), з Італії (1,28%), з Данії (1%), з Японії (0,69%). Всі кандидатури обиралися Міжнародним паралімпійським комітетом.

 Голосування відбувалось онлайн на сайті Паралімпійського комітету, передає rivne1.tv.

Нагадаємо, Іван Сівак – Чемпіон України, призер чемпіонату Європи, чемпіон світу. На чемпіонатах виступав у парі з дружиною Надією, яка також була прикута до візка. Разом із дружиною стали переможцями акції «Герої нашого часу» газети «Волинь-нова». Після раптової смерті дружини Надії виступає соло. Нещодавно виборов золоту медаль на Чемпіонаті світу зі спортивних танців у Бельгії.

Telegram Channel