Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Перед екс-директором зачинили двері

Волинь-нова

Перед екс-директором зачинили двері

Колишнього керівника Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка, якого Горохівський суд поновив на посаді, не пустили на робоче місце

Нагадаємо, що 9 листопада Луцька міська рада видала розпорядження, згідно з яким Ігоря Грицюка поновили на посаді. Тож колишній очільник підприємства вже наступного дня вирішив вийти на роботу. Але не тут то було. Його не пропустила на підприємство охорона.

Екс-керівника звинувачують у неналежному виконанні своїх обов’язків, завдані значної шкоди комунальному підприємству.

Як з’ясувалося, у міській раді услід за першим розпорядженням видали ще одне — про відсторонення Ігоря Грицюка від посади у зв’язку зі службовим розслідуванням. Екс-керівника звинувачують у неналежному виконанні своїх обов’язків, завдані значної шкоди комунальному підприємству. Тож не зумівши потрапити на роботу, він викликав патрульну поліцію.

Однак до її компетенції не входить врегулювання таких конфліктів, а тому правоохоронці порадили написати заяву, яку передадуть у міськвідділ. Зазначимо, що обов’язки директора Луцького підприємства електротранспорту на час проведення службового розслідування — з 10 листопада по 11 грудня — і надалі виконуватиме Володимир Пуц.

Telegram Channel