Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Волновасі відбувся бал на підтримку будівництва храму Святого Миколая в пам’ять про військових 51-ї бригади (Фото)

Волинь-нова

У Волновасі відбувся бал на підтримку будівництва храму Святого Миколая в пам’ять про військових 51-ї бригади (Фото)

Усього зібрали понад 330 тисяч гривень

Про це інформує Благодійний фонд «Волинь-2014» у «Фейсбуці» з посиланням на газету «Наше слово».
До початку заходу присутні мали змогу прослухати музичні номери у виконанні солістів народного вокального ансамблю «Gold Art» ВТЦМ. Потім гостям було запропоновано переглянути відео і прослухати інформацію про трагічні події 2014 року, які сталися на світанку 22 травня біля селища Благодатне, коли жорстоко були розстріляні бійці 51-ї ОМБр; про співпрацю між Луцьком і Волновахою, про рішення збудувати у Волновасі храм; відео-проекцію будівництва храму. Згадали присутні колишнього голову Луцька Миколу Ярославовича Романюка, якого вже немає серед нас, але благородне діло, розпочате ним, живе. Природа дощиком-слізьми приєдналася до цієї згадки. Наші побратими-лучани активно проводять соціальні заходи задля збору коштів на будівництво та оздоблення храму . І ми долучаємося до доброї справи.

Потім гостям було запропоновано переглянути відео і прослухати інформацію про трагічні події 2014 року, які сталися на світанку 22 травня біля селища Благодатне, коли жорстоко були розстріляні бійці 51-ї ОМБр; про співпрацю між Луцьком і Волновахою, про рішення збудувати у Волновасі храм; відео-проекцію будівництва храму.

Ведуча благодійного заходу - начальник відділу у справах, сім’ї, молоді і спорту міськради О.П. Більдій назвала гостей, керівників району і міста, меценатів свята, для яких праця заради будівництва храму є щоденною духовною потребою: голова РДА О.Л. Баранник, заступник голови райради С.В. Демченко, заступник міського голови І.С. Ісміханов, ієромонах Макарій УПЦ КП, заступник командира 28-ї окремої гвардійської механізованої бригади О.В. Сидоренко, приватний підприємець Сергій Обідченко. Серед гостей і військові 28 ОГМБр, представниці і представники міськради, учасники зразкового ансамблю танцю «Рандеву» ТЦМ. Головний балетмейстер Андрій Калашник провів майстер-клас з «Полонезу» та «Польки», і бал розпочався. Пари закружляли у вихорі танцю, на щоках танцюючих з’явився рум’янець. Видно було, як їм подобається танцювати, яке задоволення вони отримують і щедро діляться гарними відчуттями з присутніми.

Пари танцювали, а журі спостерігали за учасниками і визначали переможців. Ними стали пара у складі військового 28 –ї ОГМБр Володимира Руденка і Олени Чешко, секретаря керівника міськради. Слова вдячності були адресовані тим людям, які не залишились осторонь від будівництва храму спільного проекту «Луцьк-Волноваха»: ТОВ «Маріупольська птахофабрика» (директор В.А.Сарбаш), КФГ «Афродіта» (І.Є,Хачхарджи), ТОВ «Ринок» (директор Г.О.Пархоменко), АФ «Агросервіс» (директор Г.І.Караманіц), ТОВ «Донбаскераміка» (ген.директор Є.В.Мальченко), ТОВ «Фактор»( С.О.Обідченко), приватне дорожньо-будівельне підприємство № 92 (директор Д.М.Обуховський), приватний підприємець А.П. Коваленко, комунальні підприємства нашого міста і пересічні мешканці Волновахи. Загальна сума зібраних коштів складає більше 330 тис.грн. 
Аналогічний захід відбудеться у Луцьку. Всі бажаючі можуть долучитися до будівництва, переказавши кошти: карта приватбанку 5168755526954785 або р/р 26001051828928, МФО 335496, ЄДРПО 39994925 приватбанк Волноваха, призначення платежу: будівництво церкви у місті Волноваха, телефон Владики Всеволода, Вікарного Єпископа Слов’янського 095-545-95-75.

 

 

 

 

 

 

 
Telegram Channel