Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ліцеїсток вчили як не потрапити у рабство

Волинь-нова

Ліцеїсток вчили як не потрапити у рабство

У читальній залі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва провели інформаційну відео-лекцію на тему: «людинаНЕтовар: попередження торгівлі людьми в молодіжному середовищі»

Акцію проведено для вихованців 10 і 11 класів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Понад 230 000 українців постраждали від торгівлі людьми з 1991 року, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі

Голова правління Волинської обласної правозахисної ГО «Велес+» Віктор Вальчук підкреслив, що її головна мета – профілактична – уберегти українців та запобігти. Розповів що таке торгівля людьми, відмінність поняття торгівля людьми від інших суміжних злочинів, ознаки, за якими можна ідентифікувати людей, які постраждали, а також про правила безпечної подорожі за кордон.

2017 рік в Україні оголошено «Роком боротьби з торгівлею людьми». За даними дослідження, проведеного на замовлення Міжнародної організацією з міграції, понад 230 000 українців постраждали від торгівлі людьми з 1991 року, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.

 

 

 

Telegram Channel