Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Вчора минуло 40 днів, як відійшов у Вічність Почесний громадянин Волині отець Петро Влодек

Волинь-нова

Вчора минуло 40 днів, як відійшов у Вічність Почесний громадянин Волині отець Петро Влодек

Священики Волинської єпархії УПЦ помолились за спокій душі наставника

15 листопада 2017 року минуло сорок днів відтоді, як відійшов до Бога протоієрей Петро Влодек – один з найбільш поважних священнослужителів в історії Волинської єпархії Української Православної Церкви, Почесний ректор Волинської духовної семінарії, Почесний громадянин Волині, - розповідає Волинська єпархія.

Отець Петро Влодек зробив величезний внесок у збереження Православ’я на Волині у радянські роки та у буремні часи розколу.

Земний шлях отця Петра завершився 7 жовтня на 94-му році достойного та взірцевого життя священика, котрий зробив величезний внесок у збереження Православ’я на Волині у радянські роки та у буремні часи розколу.

У храмі святих рівноапостольних Мефодія і Кирила Волинської духовної семінарії відслужили Літургію, яку очолив секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук. Йому співслужили викладачі закладу та священики єпархії.

Після Богослужіння духовенство та віряни поїхали на кладовище, де похований протоієрей Петро Влодек. Біля могили священика відслужили заупокійну літію.

 

Telegram Channel