Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Мама двох дітей просить луцьке чиновництво підморгнути їй зеленим

Волинь-нова

Мама двох дітей просить луцьке чиновництво підморгнути їй зеленим

Жінка переконує: це треба було зробити вже давно

Лучанка Олена Бардовська зареєструвала сьогодні, 17 листопада, на сайті Луцької міської ради електронну петицію з вимогою встановити світлофор на одному з луцьких перехресть:

«Шановні можновладці, управлінці, керівники, «правителі» і т.п нашого міста! 

Я мама двох дітей, які здобувають освіту в одному з навчальних закладів м. Луцьк. 

Скажіть, мені (і не тільки мені) будь ласка, скільки ще треба ДТП щоб сталось, аби ВИ прийняли рішення про встановлення світлофорів на даному перехресті?

Щоранку я відвожу їх на навчання і далі їду сама на роботу. Щоб зробити цю не складну процедуру, треба «пройти один з кругів пекла», який називається «корок на перехресті вулиць Карпенко-Карого – Задворецька» в ранкову годину пік. І я така не одна. Нас тисячі!!! 

А таких годин декілька. Проїхати це перехрестя максимально швидко і безпечно практично не реально. Стоячи, так би мовити, в черзі, чекаючи свого часу проїзду, завжди знайдеться хтось, хто поспішає ще більше. І цей хтось шукає «лазійку», щоб проскочити, створюючи небезпечну ситуацію на дорозі. Тим самим наражає на небезпеку і себе, і інших учасників руху. 

Скажіть, мені (і не тільки мені) будь ласка, скільки ще треба ДТП щоб сталось, аби ВИ прийняли рішення про встановлення світлофорів на даному перехресті? Чи щотижневі ДТП (якщо не через день, а то і щодня) є одним з пунктів по виконанню планів по оформленню аварій??? Чи що ще? Скільки ще треба скалічених людей і автівок, щоб сіє чудо (світлофор) там з’явилось?».

Telegram Channel