Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Любов до дорослого кіно запропонували лікувати молитвами

Волинь-нова

Любов до дорослого кіно запропонували лікувати молитвами

Вчені вважають, що це хороший спосіб боротися із залежністю

В Індії група неврологів вирішила взятися за боротьбу з залежністю від порно і створила спеціальний мобільний додаток.

Працює ця штука наступним чином: коли «порнозалежний» хоче увімкнути чергове відео для дорослих, додаток автоматично починає відтворювати аудіозаписи молитов і релігійних піснеспівів. 

Видання The Guardian пише, що проект назвали на честь мантри «Хар хар махадев». Працює ця штука наступним чином: коли «порнозалежний» хоче увімкнути чергове відео для дорослих, додаток автоматично починає відтворювати аудіозаписи молитов і релігійних піснеспівів. Вчені вважають, що всього декілька подібних сеансів здатні послабити бажання включати порно. Що ж, у це чомусь з легкістю віриться.

«Пристрасть до порнографії не можна викорінити повністю, але це скромна спроба виправити чиюсь поведінку», - розповів журналістам професор неврології Бенаресського індуїстського університету Віджай Натх Мішра.

До слова, представників найбільшого порнографічного-сервісу PornHub розробка індійських вчених розвеселила: це і не дивно, адже жителі Індії знаходяться на третьому місці серед інших країн, які відвідують сайт для дорослих.

Джерело: Знай
Telegram Channel