Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сущенка планують ув'язнити на 20 років

Волинь-нова

Сущенка планують ув'язнити на 20 років

Наразі справа - за рішенням суду

Заарештованого в Росії українського журналіста Романа Сущенка планують ув'язнити на 20 років. Про це повідомив у Twitter адвокат Сущенка Марк Фейгін, пеердає «День».

«Завтра (20 листопада. - Ред.) до мого підзахисного українського журналіста Романа Сущенка прилітає на побачення дружина з дочкою, напередодні «суду», де йому збираються виписати 20 років за «збір інформації про можливе вторгнення Росії в Україну» влітку-восени 16-го (за версією слідства)», - йдеться у повідомленні.

Йому збираються виписати 20 років за «збір інформації про можливе вторгнення Росії в Україну» влітку-восени 16-го (за версією слідства).

Нагадаємо, 10 листопада Московський міський суд відхилив скаргу захисту на продовження терміну арешту незаконно утримуваного в РФ журналіста Укрінформу Романа Сущенка.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено звинувачення у «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

25 вересня Мосміськсуд продовжив термін утримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 листопада 2017 року

Telegram Channel