Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На кордоні з Польщею правоохоронці затримали торговця людьми (Відео)

Волинь-нова

На кордоні з Польщею правоохоронці затримали торговця людьми (Відео)

Він попався у пункті пропуску «Краковець»

Прикордонники спільно зі співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції запобігли вивозу за кордон з метою сексуальної експлуатації громадянки України, повідомляє ДПСУ.

Запобігли вивозу за кордон з метою сексуальної експлуатації громадянки України

Оперативні співробітники прикордонної служби отримали інформацію від представників Нацполіції України в Черкаській області про те, що через пункт пропуску планується незаконний вивіз за кордон ймовірних жертв з метою використання їх у сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС. Після прибуття до пункту пропуску автомобіля зловмисників і оформлення на виїзд з України водія – громадянина Німеччини 1988 року народження, а також потенційної жертви - 23-річної українки, жительки міста Черкаси, злочинця було затримано.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років

Через декілька годин за місцем проживання у Черкасах поліцейські затримали і вербувальницю. Дії іноземця кваліфіковано за частиною 1 статті 149 Кримінального кодексу України «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини». Санкція зазначеної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

 

Telegram Channel