Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кейт Міддлтон одягла перлове намисто королеви Єлизавети II, яке раніше носила принцеса Діана

І для королев найкращі друзі – це діаманти.

Фото із сайту EPA/UPG.

Волинь-нова

Кейт Міддлтон одягла перлове намисто королеви Єлизавети II, яке раніше носила принцеса Діана

Папараці помітять усе

Королівський стиль не підвладний часу. Це вкотре доводить герцогиня Кембриджська Кетрін, яка вийшла в світ у прикрасі королеви Єлизавети II.

Перловий чокер, в якому вагітна третьою дитиною Кейт Міддлтон з’явилася у Віндзорському замку на святкуванні 70-ї річниці з дня весілля королеви Єлизавети II і принца Філіпа, одного разу також одягала принцеса Діана. Як повідомляє «Високий замок» із посиланням на People, покійна мати принців Вільяма і Гаррі красувалася в цьому намисті на державному банкеті в 1982 році.

Покійна мати принців Вільяма і Гаррі Діана красувалася в цьому намисті на державному банкеті в 1982 році.

На сімейне торжество на честь 70-річчя від дня весілля британської королеви та її чоловіка Кейт Міддлтон вирушила в компанії чоловіка принца Вільяма і його брата – принца Гаррі. Фотографи зняли всіх трьох у момент, коли королівські особи сиділи в автомобілі і під’їжджали до Віндзорського замку, графство Беркшир.

«А ще хочу – царицині черевички!»
«А ще хочу – царицині черевички!»

 Незважаючи на те, що у вікні машини розгледіти образ Кейт Міддлтон повністю було неможливо, на фотографіях помітно легкий макіяж герцогині з акцентом на очах, розпущене і злегка завите в локони волосся, сережки Collingwood і знаменитий перловий чокер.

Сукню Кейт Міддлтон також не було видно повністю, але, судячи з чорного мереживного коміра, швидше за все герцогиня обрала сукню Zarita від Diane von Furstenberg. У ній Міддлтон вже кілька разів з’являлась на публіці.
 

Telegram Channel