Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Спецпризначенці «визволяли» заручницю у Рівненському СІЗО

Волинь-нова

Спецпризначенці «визволяли» заручницю у Рівненському СІЗО

Учора, в слідчому ізоляторі обласного центру відбулися спільні практичні навчання поліції Рівненщини та державної кримінально-виконавчої служби Західного регіону

До навчань також залучили спецпризначенців КОРДу, які реалізовували основну фазу операції, а також патрульну поліцію Рівного та медиків, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Для вирішення таких проблем необхідна не лише оцінка та аналіз тієї чи іншої надзвичайної події, а й необхідність внесення завчасно коректив, узагальнення інформації та розроблення заходів.

За умовами навчань ув’язнений після короткотривалого побачення в СІЗО бере в заручники молодшого інспектора. Погрожуючи її життю, висуває свої вимоги для звільнення. Адміністрація установи повідомляє про подію поліцію та про рішення випустити зловмисника. Спецпідрозділ затримує злочинця на виїзді з СІЗО. Стан здоров’я заручниці перевірили лікарі.

Як зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький, який координував навчання, на службі у правоохоронців чи не щодень виникають ситуації, у яких потрібно миттєво приймати правильні управлінські рішення:

«Для цього необхідна не лише оцінка та аналіз тієї чи іншої надзвичайної події, а й необхідність внесення завчасно коректив, узагальнення інформації та розроблення заходів. Особливо це стосується роботи із кримінальними елементами під час їхнього затримання, взяття під варту, поміщення або перебування в слідчому ізоляторі. Тож подібні навчання правоохоронці практикуватимуть і надалі».

Telegram Channel