Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Затримано грабіжника, який вдерся в оселю пенсіонерів

Волинь-нова

Затримано грабіжника, який вдерся в оселю пенсіонерів

Оперативники обласного управління поліції спільно з працівниками карного розшуку Костопільського відділення встановили особу розбійника, який 14 листопада у балаклаві ввірвався до будинку подружжя у селі Моквинські Хутори. Погрожуючи фізичною розправою та застосувавши сльозогінний газ, зловмисник тоді заволодів мобільним телефоном

Грабіжника затримали на залізничному вокзалі в місті Здолбунів, інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Зловмисником виявився 36-річний житель Здолбунова, уродженець Кіровоградської області, раніше судимий за вбивство, грабіж та підпал, за що провів за ґратами 14 років.

Ним виявився 36-річний житель Здолбунова, уродженець Кіровоградської області, раніше судимий за вбивство, грабіж та підпал, за що провів за ґратами 14 років. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом розбою, поєднаного із проникненням у приміщення, триває досудове розслідування. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні чергового злочину. Слідчі підготували клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу — тримання під вартою.

Telegram Channel