Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сьогодні - Міжнародний день сина

UkrMedia

Сьогодні - Міжнародний день сина

Щорічно 22 листопада в світі відзначається це світле сімейне свято

Історія появи цього свята невідома. Проте Всесвітній день синів встиг завоювати любов у населення нашої планети, бо всі люблячі батьки прагнуть дати своїм дітям, своїм синам – майбутнім батькам, все найкраще, щоб їх життя було наповнене достатком і любов'ю, пише UkrMedia.

Актуальний вдвічі цей день для родин, чиї сини, виконуючи свій громадянський обов'язок перед Вітчизною, проходять службу у лавах Збройних Сил або інших силових структурах, вибравши її своєю професією, постійно ризикуючи життям на благо Батьківщини.

У День синів зазвичай всі батьки маленьких хлопчиків балують їх різними смаколиками і домашніми солодощами. Проте головний подарунок, який батьки можуть зробити у це свято, подарувати дітям любов і приємні слова. Також це чудовий привід висловити подяку своїй дитині за те, що вона зробила життя батьків набагато красивіше, осмисленіше, сказати про те, як вони пишаються своїм сином, його успіхами, заслугами і закріпити все це символічним подарунком.

Як такі, традиції святкування цього дня ще не сформувалися, і кожен по-своєму відзначає або залишає поза увагою цю дату. Зворушливі вітання матерів своїм синам, що зустрічаються на форумах, представлені часто як молитва за сина. Актуальний вдвічі цей день для родин, чиї сини, виконуючи свій громадянський обов'язок перед Вітчизною, проходять службу у лавах Збройних Сил або інших силових структурах, вибравши її своєю професією, постійно ризикуючи життям на благо Батьківщини.

Telegram Channel