Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У «Цуманській пущі» активісти спиляли вишку

Волинь-нова

У «Цуманській пущі» активісти спиляли вишку

Таким чином вони вирішили боротися з порушеннями

Двоє невідомих в дитячих масках спиляли мисливську вишку, яка розташовувалася у Національному природному парку «Цуманська пуща». Так вони вирішили боротися з порушеннями.

 

 «На Волині влаштували екологічний бунт проти знищення природи! Невідомі еко-активісти спиляли мисливську вишку, яка знаходилася в урочищі Брак Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».
Ця вишка стояла на розстрільній галявині, де є різні принади для приманювання звірів: годівниці та розкиданий корм. З цього комфортного будиночку на ніжках розстрілювали тварин, про що свідчать численні сліди від куль на стовбурах дерев.

На Волині влаштували екологічний бунт проти знищення природи.

На території природних заповідників ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ будь-яка господарська та інша діяльність, що суперечить цільовому призначенню заповідника, порушує природний розвиток процесів та явищ або створює загрозу шкідливого впливу на його природні комплекси та об'єкти, а саме: МИСЛИВСТВО…

І взагалі не територій НПП «Цуманська пуща» полювання та мисливство заборонені на всій території! Згідно законів України та Положення про парк»,- йдеться в дописі користувача Фейсбук, який заховався під псевдо Андрій Андрійович.

Telegram Channel