Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Почались роботи з облагородження Світязя: збудують зони для паркування, велосипедні доріжки, чистий пляж, дитячі майданчики

Волинь-нова

Почались роботи з облагородження Світязя: збудують зони для паркування, велосипедні доріжки, чистий пляж, дитячі майданчики

Завершилися тендерні процедури з визначення підрядника, переможцем стало ТОВ «Луцькавтодор-сервіс»

В селі Світязь розпочалися роботи з розширення дороги в рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь (від бази відпочинку ФМІ до метеостанції), повідомляє Відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації
Розширена дорога, зони для паркування, велосипедні доріжки, чистий пляж, дитячі майданчики, місця для атракціонів та торгівлі, спеціальнітериторії для сміттєвих контейнерів, туалети та душові кабіни, тощо — заповітна мрія не лише місцевих мешканців, а й усіх жителів району та відпочивальників. Все це передбачено у вищезгаданому проекті.

Погодні умови не дуже сприяють виконанню робіт, проте ми докладемо всіх зусиль, щоб забити буронабивні палі під підпірну стінку та виготовити металеві конструктивні елементи. Якщо нам вдасться це зробити, далі вже можна буде розширювати дорогу, встановлювати бордюри, будувати тротуари, велосипедні доріжки тощо.

Тендерні процедури з визначення підрядника, які були започатковані у вересні цього року нещодавно завершилися. Переможцем тендеру стало ТОВ «Луцькавтодор-сервіс».
20 листопада, на місці розширення дороги в селі Світязь зібралися всі зацікавлені з реалізації проекту служби, включаючи проектувальника, представників компанії-підрядника, субпідрядної організації, Шацького національного природного парку та інших. 

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та його заступники Віктор Плейтух і Володимир Бугайчук також взяли участь в обговоренні робочих моментів з реалізації даного проекту.
Найближчим часом ТОВ “Луцькавтодор-сервіс” розпочне будівельні роботи, узгодивши деякі організаційні питання. На проект розширення дороги планується освоїти 9 мільйонів гривень. Заступник начальника служби автомобільних доріг Волинської області представник виконавця Михайло Антонян зазначив: «Цього року ми маємо максимально використати всі можливості щодо реалізації вищезгаданого проекту та освоїти передбачені кошти. Погодні умови не дуже сприяють виконанню робіт, проте ми докладемо всіх зусиль, щоб забити буронабивні палі під підпірну стінку та виготовити металеві конструктивні елементи. Якщо нам вдасться це зробити, далі вже можна буде розширювати дорогу, встановлювати бордюри, будувати тротуари, велосипедні доріжки тощо».

 

Telegram Channel