Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

ЗЛОЧИН ОПЕРАТИВНИКИ РОЗКРИЛИ ЗА ДОБУ

У Володимир-Волинський міськвідділ внутрішніх справ звернулись двоє 24-річних жителів польського міста Любліна. У своїй заяві вони повідомили, що близько 22-ої години до їх автомобіля БМВ, який стояв в селі П’ятидні неподалік прикордонного автопереходу “Устилуг”, підійшло троє незнайомих молодих людей...

У Володимир-Волинський міськвідділ внутрішніх справ звернулись двоє 24-річних жителів польського міста Любліна. У своїй заяві вони повідомили, що близько 22-ої години до їх автомобіля БМВ, який стояв в селі П’ятидні неподалік прикордонного автопереходу “Устилуг”, підійшло троє незнайомих молодих людей. Погрожуючи ножем, за словами гостей з сусідньої країни, вони примусили виїхати з сервісної зони. Після цього злочинці пограбували поляків, відібравши у них два мобільні телефони “Нокія”, автомагнітолу “Блаупункт”, 310 злотих і 390 гривень.
Як повідомив нам вчора по телефону виконуючий обов’язки начальника Володимир-Волинського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Володимир Бернадін, завдяки оперативно-розшуковим заходам правоохоронців менше, ніж за добу, особи грабіжників вдалось встановити. Ними виявились молоді мешканці княжого міста Петро В., Руслан Л. і Богдан В.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel