Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Єпископ Нафанаїл вручив золоті наперсні хрести священикам з Рожища та Вишеньок

Волинь-нова

Єпископ Нафанаїл вручив золоті наперсні хрести священикам з Рожища та Вишеньок

Владика завітав на престольне свято

Напередодні, 21 листопада, керуючий Волинської єпархії УПЦ єпископ Нафанаїл відвідав православну парафію міста Рожище. Владика звершив Божественну літургію та привітав з престольним святом прихожан і настоятеля Свято-Михайлівського храму благочинного протоієрея Петра Іваничка. Разом з владикою молились священики єпархії та сотні віруючих рожищан та мешканців сусідніх населених пунктів.

Золоті наперсні хрести отримали клірик Свято-Михайлівського храму священик Олександр Іваничко та священик Павло Лебедич, настоятель Свято-Петро-Павлівського храму села Вишеньки.

Архіпастир також вручив церковні відзнаки священнослужителям благочиння. Золоті наперсні хрести отримали клірик Свято-Михайлівського храму священик Олександр Іваничко та священик Павло Лебедич, настоятель Свято-Петро-Павлівського храму села Вишеньки.

Звернувшись до прихожан з проповіддю та благословенням, владика Нафанаїл побажав вірянам милості Божої та захисту небесного покровителя – архистратига Михаїла. Завершились торжества традиційним хресним ходом навколо храму.

Telegram Channel