Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В неділю дізнаємося скільки зібрала грошей у «Караоке на Майдані» ратнівчанка Оксана Андросюк

Волинь-нова

В неділю дізнаємося скільки зібрала грошей у «Караоке на Майдані» ратнівчанка Оксана Андросюк

Дивіться улюблене музичне телешоу країни із нашою землячкою на СТБ 26 листопада

Співучим голосом Оксана Андросюк не раз зачаровувала ратнівчан на концертах та зривала шквал аплодисментів. Свої вокальні здібності показала й під час зйомок на Хрещатику шоу «Караоке на майдані».

У другому турі учасники виконували пісню «на вибір». Оксана співала «Кружит» Монатика – вибрала пісню не випадково, адже її виконує відомий співак родом із Луцька.

У першому турі усі присутні співали хором пісню Дзідзьо «Я їду до мами», яку запропонував ведучий Ігор Кондратюк. Четверо кращих, на його думку, пройшли у другий тур, серед них була й ратнівчанка Оксана Андросюк. Вона мала трьох хлопців-суперників. У другому турі учасники виконували пісню «на вибір». Оксана співала «Кружит» Монатика – вибрала пісню не випадково, адже її виконує відомий співак родом із Луцька.

Наша землячка сподобалася глядачам. Своїм виконанням змусила їх аплодувати якомога голосніше і пройшла далі. У третьому турі разом із суперником співали фінальні пісні і обходили глядачів з капелюхами, у які збирали гроші. Оксана виконала пісню «Як у нас на Україні» і зібрала мало що не шістсот гривень. Володар більшої суми – тисяча двісті, а отже став переможцем, суперник ратнівчанки. За правилами, учасники обмінялися капелюхами. А ще дівчині вручили чимало заохочувальних подарунків.

Оксана вважає, що з хлопцями завжди важче змагатися, мабуть через те, що серед вболівальників більше дівчат. А також повідала, що у неї це була не перша спроба взяти участь у народному телешоу і заявити про свій вокальний талант на всю Україну, але удача посміхнулася під час зйомок саме останнього випуску телепередачі у 2017 році.

— Вперше вийшла на сцену у третьому класі і відразу солісткою хору, -  розповідає Оксана. — У Ратнівській школі № 1-гімназія, яку закінчила із золотою медаллю, навчала мене співати вчителька музики Людмила Остапук. Завдяки їй чотири роки поспіль перемагала у районному пісенному конкурсі «Срібні дзвіночки», на обласному рівні цього ж конкурсу займала перше і третє місця. Маю перемогу на Всеукраїнському пісенному фестивалі «Летавчанка збирає друзів» та третє місце на фестивалі «Рожищенська мальованка». Хотіла навчатися у музичній школі вокалу, але такого відділу не було. Навіть по закінченні класу фортепіано, не залишала мене мрія займатися вокалом, але думала, що ця мрія нездійсненна і буду медичним працівником, як мама – медсестра реанімаційного відділення, тато — завідувач рентгенологічного відділення, і сестра — студентка Національного медичного університету ім. О. Богомольця. Та рідні дали мені можливість вибору і підтримують до сьогодні. Навчаюся у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв по спеціальності «естрадний вокал». Займаюся естрадним виконавством із Заслуженою артисткою України Ганною Захарченко. Завідувач нашої кафедри Фемій Мустафаєв – народний артист України, раніше була Алла Кудлай. У Києві виступаю часто, серед найпам’ятніших – відкриття ялинки у Печерському районі, фестиваль «Всі разом за сім'ю» на Поштовій площі, відкриття офіційної фан-зони пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

А також повідала, що у неї це була не перша спроба взяти участь у народному телешоу і заявити про свій вокальний талант на всю Україну, але удача посміхнулася під час зйомок саме останнього випуску телепередачі у 2017 році.

Оксана здобуває ще одну вищу освіту. У Київському національному економічному університеті на фінансово-економічному факультеті ця творча та талановита дівчина вивчає особливості бюджету. Деякий час працювала ведучою караоке у ресторані. Не забуває й про рідне селище, порадувала чудовим співом ратнівчан та гостей під час концерту до Дня селища.

Леся ГРІНЧУК

Telegram Channel