Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинська обласна рада просить звільнити начальника обласного управління юстиції

Валентин Кухарик

Волинь-нова

Волинська обласна рада просить звільнити начальника обласного управління юстиції

За проект рішення проголосували 40 депутатів

Депутати звернулися до Міністра юстиції України щодо діяльності Головного територіального управління юстиції у Волинській області з рекомендацією розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді Валентина Кухарика. Про це стало відомо під час сесійного засідання Волинської обласної ради 23 листопада, повідомляє «УКРОП».

За словами депутата Вячеслава Рубльова, саме через дії державних виконавців накладено арешт на усі рахунки одного з найбільших підприємств міста Луцька ДКП «Луцьктепло» з метою стягнення коштів у сумі 28,2 мільйони гривень на користь підприємства, з яким комунальне підприємство не мало жодних господарських стосунків. Через такі дії держслужбовців існує реальна загроза виникнення соціального загострення через можливу відсутність опалення та протести працівників комунального підприємства через виникнення заборгованості по заробітній платі.

За словами депутата Вячеслава Рубльова, саме через дії державних виконавців накладено арешт на усі рахунки одного з найбільших підприємств міста Луцька ДКП «Луцьктепло» з метою стягнення коштів у сумі 28,2 мільйони гривень на користь підприємства, з яким комунальне підприємство не мало жодних господарських стосунків.

«Крім того, на пленарних засіданнях сесій Волинської обласної ради депутатами, через внесення запитів, підтриманих радою, неодноразово піднімалися питання про порушення законності працівниками реєстраційної служби Шацького районного управління юстиції, Другого відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції, а також про відсутність протягом декількох років у Маневицькому районі Волинської області державного нотаріуса, який би працював на постійній основі. Через відсутність державного нотаріуса жителі району змушені звертатися до нотаріусів з інших районів області, що спричиняє великі незручності, особливо людям похилого віку», - заявляє Вячеслав Рубльов.

Депутат додає, що на особистих прийомах громадян, які проводяться посадовими особами обласної ради, жителі Волинської області скаржаться на бездіяльність державних виконавців.
Тож депутати просять розглянути питання щодо невідповідності займаній посаді начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентина Кухарика.

Telegram Channel