Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На Волині медики турбуються про тих, хто воював

«ZN.UA»

На Волині медики турбуються про тих, хто воював

4 тисячі армійців 14-ї окремої механізованої бригади у листопаді повернулися із зони АТО на місце постійної дислокації до Володимира-Волинського. На фронті пробули майже рік, брали участь у найгарячіших боях на Донбасі. Зараз у них відпустка, а потім знову бойові будні. Тому важливо, аби військовослужбовці мали змогу підлікуватися

Начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації разом із керівництвом Луцького військового госпіталю, за участі начальника медичної служби в/ч 1008 і головного лікаря Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання розробили спільний план дій для поліпшення медичного обслуговування особового складу 14 ОМБР .

Передбачено повне сприяння військовим медичним підрозділам з боку лікувальних закладів Волині.

Уже обстежено 610 військовослужбовців на пересувному флюорографі обласного протитуберкульозного диспансеру. За потреби, за заявкою начальника медичної служби , працівники Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання проводять лабораторні дослідження та рентгенологічний контроль, лікарські огляди особового складу. За направленнями Луцького військового госпіталю армійці можуть пройти діагностичні обстеження у спеціалізованих лікувальних закладах області.

Оксана КРАВЧЕНКО

Telegram Channel