Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ОСЬ ХТО НАЙБІЛЬШЕ ЗАБРУДНЮЄ ДОВКІЛЛЯ

Згідно з вимогами законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про об’єкти підвищеної небезпеки», «Про місцеве самоврядування в Україні» управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації інформує нселення про об’єкти, які є найбільшими забруднювачами навколишнього природного середовища в області...

Згідно з вимогами законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про об’єкти підвищеної небезпеки», «Про місцеве самоврядування в Україні» управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації інформує нселення про об’єкти, які є найбільшими забруднювачами навколишнього природного середовища в області. Це зокрема:
1. Локачинський газопромисел ГПУ «Львівгазо­видобування» — валові викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря становлять понад 400 тонн.
2. ВАТ «Ковельсільмаш»— на території підприємства накопичено понад 70 тонн відходів різних класів небезпеки.
3. Локачинське виробниче управління житлово-комунального господарства (далі ВУЖКГ) — значне перевищення гранично допустимих скидів (далі ГДС) забруднюючих речовин у поверхневі водойми.
4. Старовижівське ВУЖКГ — значне перевищення ГДС забруднюючих речовин у поверхневі водойми.
5. Горохівське ВУЖКГ — значне перевищення ГДС забруднюючих речовин у поверхневі водойми.
Також повідомляємо, що екологічно небезпечних аварій та надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру торік не виявлено.
Telegram Channel