Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

МОБІЛКА ‘ВПІЗНАЄ’ ГОСПОДАРЯ ЗА ВІДБИТКОМ ПАЛЬЦЯ

Кількість абонентів мобільного зв’язку в Україні нині перевищила 12 мільйонів і продовжує зростати...

Кількість абонентів мобільного зв’язку в Україні нині перевищила 12 мільйонів і продовжує зростати.
Привабливий український ринок освоює чимало фірм, і в першу чергу корейські. Корея пропонує зараз українцям вісім різних моделей. Серед них модель GI 100 — перший у світі телефон з функцією ідентифікації господаря за відбитком пальця. Таким телефоном не зможе скористатися жоден викрадач, крім самого господаря.

ДИВНІ СЕСТРИ-ПОРОДІЛЛІ
Ця незвичайна подія сталася в одній з лікарень американського міста Атланта. 21-річні сестри-двійники Ешлі і Андреа Спінкс в один день народили по двоє близнюків. Матері та чотири хлопчики почувають себе добре.
Сестри проживають в різних містах: Ешлі — в Індіанаполісі, Андреа — в Коньєрсі. Кілька тижнів тому Ешлі приїхала до Андреа. Сестер поклали в одну лікарню. Тут їм і зробили кесаревий розтин.
За словами лікаря Ларрі Матсумото, вірогідність того, що трапилося, складає один до мільйона.

ВАРТІСТЬ КВАРТИРИ… 44 МІЛЬЙОНИ ДОЛАРІВ
Скільки може коштувати найдорожча у світі квартира? У Києві та Москві є чимало квартир вартістю 300 тисяч доларів. Певне, є їх немало і в інших столицях. Але, мабуть, найдорожча квартира у Нью-Йорку, яку купує медіа-магнат Руперт Мердок. Вона коштує 44 мільйони доларів.
Квартира займає три поверхи і має одинадцять просторих кімнат. Лише щомісячна вартість комунальних послуг становить 21 тисячу доларів.
Навіть досить багата людина не може заплатити таку ціну за квартиру. Для американця австралійського походження Руперта це не проблема. Його статки оцінюються в сім мільярдів доларів.

ГРАБІЖНИКИ В МАСКАХ ПРЕЗИДЕНТА ТА КАНЦЛЕРА
Чоловік у масці президента США Джорджа Буша пограбував банк у штаті Пенсільванія. Нападник, навіть не витягнувши зброї, почав вимагати гроші у касира. Касир гроші віддав. Зараз його шукає поліція, адже зображення злочинця зняла прихована камера.
Це не перше пограбування, здійснене у масці відомого політика. У Німеччині двоє невідомих грабували банки, вдягнувши маски канцлера ФРН Герхарда Шрьодера і знаменитого кіногероя Рембо. Поліція Дюссельдорфа, врешті-решт, їх затримала. Ними виявились чоловіки, котрим за п’ятдесят років. За тринадцять років вони пограбували 36 банків, вкравши шість мільйонів євро.

НАЙДОРОЖЧИЙ КІТ
Одна американська компанія, котра займається клонуванням тварин, продала свою першу продукцію. Жителька штату Техас Джулі заплатила 50 тисяч доларів за котеня Нікі, який є клоном її улюбленого кота за такою ж кличкою, що помер торік у віці 17 років.
Джулі дуже задоволена. Вона стверджує, що Нікі не лише схожий зовні на свого генетичного прототипа, але й характером та звичками.
Компанія заявила, що у неї є ще п’ять подібних замовлень. Нині вчені працюють над можливістю клонування собак. Перший клон повинен з’явитися в травні.
Telegram Channel