Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Прокуратура: гвалтівника засудили до 7 років та 6 місяців позбавлення волі

Волинь-нова

Прокуратура: гвалтівника засудили до 7 років та 6 місяців позбавлення волі

За принципової позиції прокурорів Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури, які підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 51-річним мешканцем села Замостя Маневицького району зґвалтування з використанням безпорадного стану потерпілої, злочинця засуджено до семи з половиною років позбавлення волі.

Увечері 18 грудня 2016 року 5 разів до того судимий, у тому числі і за зґвалтування, нетверезий зловмисник зайшов у хату до сусідки похилого віку, неспроможної пересуватися самостійно, та, застосувавши насильство, зґвалтував її.

Ківерцівський районний суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 152 КК України, й наступні 7 років та 6 місяців свого життя злочинець перебуватиме за ґратами

Попри те, що свою винуватість у вчиненні злочину чоловік не визнавав, її було беззаперечно доведено зібраними у ході розслідування доказами.

Ківерцівський районний суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 152 КК України, й наступні 7 років та 6 місяців свого життя злочинець перебуватиме за ґратами.

Наталія Мурахевич, прес-секретар прокурора Волинської області.

Telegram Channel