Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

СМАЧНА НОВОВОЛИНСЬКА БРИНЗА

Продукція ВАТ “Нововолинський молокозавод” відзначається хорошою якістю. На підприємстві налагодили випуск кефіру і сметани в 400-грамовій розфасовці, солодких сирків з ваніліном та ізюмом...

Продукція ВАТ “Нововолинський молокозавод” відзначається хорошою якістю. На підприємстві налагодили випуск кефіру і сметани в 400-грамовій розфасовці, солодких сирків з ваніліном та ізюмом. Завдяки цьому розширилась мережа споживачів. Зараз продукцію замовляють не лише волиняни, але й торговельники Львівської області, зокрема зі Львова та Червонограда.
А ще нововолинці завоювали покупця своєю бринзою. Адже такий продукт виготовляється лише на двох підприємствах Західної України. Про високу якість нововолинської бринзи свідчить той факт, що вона на Всеукраїнському конкурсі якості продукції “Сто кращих товарів України” отримала диплом фіналіста в номінації “Кращі товари Волині”. Почесне місце поряд з кращими виробами молокопереробних підприємств України зайняв цей делікатес на прилавках супермаркетів — луцького “Вопаку” та львівського “Вам”. Висока марка нововолинських молочарів гарантує стабільну зарплату працівників, запобігає плинності кадрів.
Алла ЛІСОВА.
Telegram Channel