Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ГАЗИФІКОВАНО СЕЛО ДОРОГИНИЧІ

Минулого четверга в селі Дорогиничі Локачинського району введено в дію газопостачальну мережу...

Як повідомив заступник голови Локачинської районної ради Микола Блажко, минулого четверга в селі Дорогиничі Локачинського району введено в дію газопостачальну мережу, завдяки якій із 170 претендентів на користування природним газом “голубе паливо” зразу ж отримали 73 селянських садиби та православна церква, фельдшерсько-акушерський пункт і сільська рада. Ведуться роботи і по газифікації решти садиб.
Вартість спорудженого газопроводу — 280 тисяч гривень. Майже третину цієї суми виділила обласна рада, вісім тисяч гривень вклала в газифікацію із свого бюджету сільська рада. Левова ж частка — кошти територіальної громади, яку зорганізували на це голова місцевого кооперативу по газифікації Валентина Пилипчук та голова Дорогиничівської сільської ради Олександр Дрозда.
З нагоди введення в дію газопроводу в селі було запалено традиційний газовий факел. Серед учасників цієї церемонії, окрім місцевих керівників, були і настоятель православної церкви в Дорогиничах отець Миколай та благочинний Локачинського благочиння отець Анатолій. На мітингу, що відбувся, виступили заступник голови обласної ради Василь Струк, голова Локачинської райдержадміністрації Володимир Мазурок, голова районної ради Віктор Загорський та інші.
Петро Боярчук.
Telegram Channel