Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівнянам стане простіше звертатися до Європейського суду

Волинь-нова

Рівнянам стане простіше звертатися до Європейського суду

Відтепер буде легше витребувати необхідну інформацію з різноманітних установ

На Рівненщині створили регіональне відділення Секретаріату Уповноваженого у справах європейського суду з прав людини. Це відділення працюватиме при Головному територіальному управлінні юстиції в Рівненській області. Про це повідомляє портал РадіоТрек.

До складу регіонального відділення увійшли представники юстиції, поліції, прокуратури, судів, Пенсійного фонду та Рівненської ОДА.

Його основним завданням є виконання доручень Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини та його Секретаріату щодо збору і вивчення фактів та доказів у конкретних справах, які стосуються порушених Україною положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 

Його основним завданням є виконання доручень Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини та його Секретаріату щодо збору і вивчення фактів та доказів у конкретних справах, які стосуються порушених Україною положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод. Ці доручення повинні виконуватися максимально швидко. Тож якщо виникатимуть, наприклад, якісь проблеми із витребуванням інформації чи то з суду, чи то Пенсійного фонду, чи архіву, ми будемо піднімати ці питання на засіданні відділення і допомагати їх якнайшвидшому вирішенню, - розповідає представник Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини у Рівненській області Наталія Яцюк.

Telegram Channel