Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Володимира Гунчика відзначили медаллю «За гідність і патріотизм»

Волинь-нова

Володимира Гунчика відзначили медаллю «За гідність і патріотизм»

З початком російської агресії на сході України проблеми волинських військових – на особистому контролі Володимира Петровича

Про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації на своїй сторінці у «Фейсбуці».   

Напередодні Дня Збройних сил України голову обласної державної адміністрації Володимира Гунчика відзначили медаллю «За гідність і патріотизм» та подякою командування військової частини А 2892, що у Володимирі-Волинському. Нагороди керманичу регіону під час тематичних урочистостей 5 грудня 2017 року вручив ТВО командира зазначеної частини Віталій Твардовський.

Один із таких результатів допомоги Володимира Гунчика військовим – відремонтовані влітку та восени поточного року вкрай занедбані до початку військових дій у 2014 році казарми частини А 2892. Відтак, військовослужбовцям 14-ї ОМБ, котрі повернулися на рідну Волинь менше місяця тому, не доведеться жити в польових умовах.

Варто зауважити, що з початком російської агресії на сході України проблеми волинських військових – на особистому контролі Володимира Петровича. Мова йде як про тих, котрі нині перебувають у зоні АТО або ж проходять на теренах області бойове злагодження і бригадно-тактичні навчання, так і тих, котрі повертаються до мирного життя після виконання бойових завдань. Особлива увага керівника найвищої виконавчої гілки влади області, звичайно ж, прикута до родин героїв, загиблих у війні з північним сусідом.

Один із таких результатів допомоги Володимира Гунчика військовим – відремонтовані влітку та восени поточного року вкрай занедбані до початку військових дій у 2014 році казарми частини А 2892. Досягнути цілковитого оновлення приміщення вдалося завдяки злагодженій роботі різних гілок влади області спільно з представниками бізнесу. Відтак, військовослужбовцям 14-ї ОМБ, котрі повернулися на рідну Волинь менше місяця тому, не доведеться жити в польових умовах. Натомість – матимуть нагоду перепочити від військових дій та пройти відповідні тренування, зокрема й у повністю відремонтованих казармах.

Тож не дивно, що нині під час вручення нагород командування військової частини висловило Володимиру Петровичу щиру подяку за вагомий вклад у її формування, надану допомогу в скрутний для Батьківщини час та побажали, аби доля завжди сприяла посадовцю в усіх справах, а Бог дарував милість та мирне небо. Військовослужбовці ж, своєю чергою щиро пообіцяли, що не зрадять українському народові та надалі славою і честю захищатимуть рідну землю.

Telegram Channel