Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Підгайцях юні волонтери обмінювалися досвідом

Підгайцівський НВК

У Підгайцях юні волонтери обмінювалися досвідом

На базі Підгайцівського навчально-виховного комплекс, що в Луцькому районі, відбувся обласний зліт юних волонтерів і лідерів місцевого самоврядування. Захід під назвою «Зігріє серце крапля доброти» зібрав патріотичну молодь закладів загальної середньої освіти з Ковеля, Нововолинська, Камінь-Каширського, Старої Вижівки, селища міського типу Ратне, Ківерців, Горохівського, Ковельського та Луцького районів

Як розповіла практичний психолог Пілгайцівського НВК Юлія Кожевнікова, господарі дійства відкрили його тематичними постановками учнівського соціально-психологічного театру «Маска», що діє при установі. Маленькі позитивчики, а це – шоу-театр «Смайлики Підгайцівського НВК» - емоційно надихнули на плідну роботу на практичній частині, де школярі представили свої волонтерські формування, поділилися напрацьованим досвідом, розповіли про благодійність у своїй школі, у селі чи районі.

 

 У ході інтерактиву «Лідери вперед» учасники спілкувалися в цікавій, нестандартній формі, планували подальшу співпрацю, в тому числі й в рамках Всеукраїнської благодійної естафети учнівської молоді «Прапор доброчинності».

Під час зльоту проводилася благодійна акція зі збору канцелярського приладдя. У фойє навчально-виховного комплексу є «Скриня добра», куди кожна делегація мала можливість покласти ці речі. Зібрані подарунки представники громадської організації «Військові капелани Волині» повезуть дітям Сходу.

Ірина РЕПЕТУХА

Telegram Channel