Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Гнідавський цукровий завод продовжує модернізувати виробництво

gnidava.lt.ua

Гнідавський цукровий завод продовжує модернізувати виробництво

Успішне завершення сезону 2017/18 МР дозволить підприємству продовжити модернізацію виробництва

Про це повідомляє Агравері з посиланням на НАЦУ «Укрцукор».

Зокрема, підприємство планує закупити преси глибокого віджиму марки Babini.

Перші оплати закупівлі пресів уже відбулись. Крім того, на стадії завершення переговори із встановлення нових фільтр-пресів. Завдяки встановленню цих пресів виробництво цукру на підприємстві вийде на якісно новий рівень, зростуть потужності заводу та об’єми переробки цукрових буряків.

Завдяки встановленню цих пресів виробництво цукру на підприємстві вийде на якісно новий рівень, зростуть потужності заводу та об’єми переробки цукрових буряків. 

Цьогоріч на Волині цукровими буряками було засіяно чимало гектарів землі, тому Гнідавський цукровий завод працює у посиленому режимі. Однак сезон цукроваріння йде до логічного завершення, головне завдання підприємства — його переробити, отримати цукор і розрахуватися з людьми.

Одним із перших  цукрових заводів, що залишились на Волині, заготівлю буряків розпочав Гнідавський цукровий завод. Його керівник Ростислав Новосад каже, що сезон був напруженим, бо об’єми цукрових буряків великі, тому сезон буде продовжено доки не перероблять всю продукцію.

«Потужності заводу чималі, однак щороку ми модернізуємо виробництво і збільшуємо потужності. Нині, попри складну економічну ситуацію, площі, відведені для буряків, значні, тому, щоб їх вчасно зібрати і переробити, «солодкий» сезон розпочався раніше, а завершиться пізніше», — розповів пан Новосад.

Нагадаємо, станом на 4 грудня 23 цукрових заводи завершили сезон цукроваріння. Всього в поточному сезоні 46 підприємств переробляли цукровий буряк.

Telegram Channel