Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

НАРОБИВ БІДИ ПОСТРІЛ

П’ятдесятирічний мешканець селища Заболоття Ратнівського району Петро Білітюк минулої суботи пішов у ліс на ділянку, де раніше заготовляв дрова, щоб спалити хмиз...

П’ятдесятирічний мешканець селища Заболоття Ратнівського району Петро Білітюк минулої суботи пішов у ліс на ділянку, де раніше заготовляв дрова, щоб спалити хмиз.
Додому повертався під вечір. По дорозі, вже біля селища, зустрів добре знайомого односельчанина Анатолія Хохлова, який теж йшов з лісу. На плечі в нього висіла мисливська рушниця (хоч сезон полювання закінчився, проте він займався браконьєрством). Отож, йшли і розмовляли. Раптом Хохлов посковзнувся і впав на мерзлу землю. В цей момент прозвучав постріл — очевидно, падаючи, чоловік ненароком зачепив курок, який був на запобіжнику. В результаті, як повідомив виконуючий обов’язки начальника райвідділу внутрішніх справ майор міліції Микола Марчук, Білітюку, який ішов попереду, прострелено обидві ноги.
Хохлов надав потерпілому першу медичну допомогу і повідомив про те, що трапилося, у відділення «швидкої допомоги» Заболоттівської районної лікарні № 2. Потерпілого доставили в реанімаційне відділення центральної районної лікарні. На жаль, довелося чоловікові ампутувати ногу.
Щодо Хохлова, то він відразу ж пішов до місцевого дільничного інспектора міліції, зізнався у скоєному і добровільно здав мисливську рушницю, яка, як з’ясувалось, була не зареєстрованою.
Наразі за даним фактом триває перевірка. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel