Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

МЕДВЕДЧУК НЕ ВТІКАТИМЕ З УКРАЇНИ

Голова СДПУ(о) і колишній голова Адміністрації Президента, "одіозний" Віктор Медведчук не збирається йти у парламент до 2006 року...

Голова СДПУ(о) і колишній голова Адміністрації Президента, "одіозний" Віктор Медведчук не збирається йти у парламент до 2006 року. Про це він заявив учора на прес-конференції. "Немає сенсу йти туди на один рік. Більше того, ви ж знаєте, що скажуть після цього - що Медведчук хоче сховатися в парламенті", - сказав Медведчук. Він ще раз заявив про те, що згідно з рішенням політради СДПУ(о) партія переходить в опозицію до чинної влади.
Медведчук каже, що всі його дії на посаді голови Адміністрації Президента були законними. "Я законослухняний громадянин. Був ним і залишаюся, - сказав Медведчук. - Я не збираюсь залишати країну". Якщо проти нього буде чинитися кримінальне переслідування, він вважатиме це "політичними репресіями проти опонентів". На запитання про його причетність до фальсифікації виборів Президента, Медведчук відповів: "Треба ще довести, чи ці фальсифікації були".
Telegram Channel