Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Луцьктепло» із міського бюджету отримає понад 3 млн гривень

Волинь-нова

«Луцьктепло» із міського бюджету отримає понад 3 млн гривень

Розпочалося засідання позачергової 35-ї сесії Луцької міської ради. Сформувавши порядок денний, депутати розглянули проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 12. 01. 2017 №17/12 «Про бюджет міста Луцька»

За словами директора департаменту фінансів та бюджету Лілії Єлової, у додатковій пояснювальній записці передбачено виділення 200 тисяч гривень управлінню охорони здоров’я на придбання інсулінових препаратів, йдеться на сайті Луцької міськради.

Також передбачені кошти у сумі 3 млн 300 грн для ДКП «Луцьктепло», з яких 900 тисяч - на оренду котельні на вулиці Карбишева та понад 2 млн на заробітну плату працівникам. Це зумовлено тим, що рахунки ДКП «Луцьктепло» досі лишаються незаконно заблокованими.

Передбачені кошти у сумі 3 млн 300 грн для ДКП «Луцьктепло», з яких 900 тисяч - на оренду котельні на вулиці Карбишева та понад 2 млн на заробітну плату працівникам.

Ще 88 тисяч гривень передбачено на встановлення святкового озвучення вулиці Лесі Українки на період різдвяно-новорічних свят.

В обговоренні проекту рішення взяли участь депутати Ігор Поліщук, Павло Данильчук, Борис Смаль. Зокрема, радник міського голови Ігор Поліщук наголосив на необхідності спрямування коштів у сумі 3 млн 300 грн на потреби ДКП «Луцьктепло», адже попри ухвалу Рівненського господарського суду про розблокування рахунків ДКП «Луцьктепло» від 28 листопада 2017 року, станом на 15 грудня рахунки підприємства залишаються заблокованими. «Потрібно підготувати звернення до Міністра юстиції України Павла Петренка, аби вжити негайних заходів щодо розблокування рахунків ДКП «Луцьктепло», адже ситуація насправді критична», - сказав він.

У підсумку депутати підтримали запропоновані зміни до бюджету міста.

Telegram Channel