Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Людина Року-2017. Волинь»: визначили найдостойніших

Волинь-нова

«Людина Року-2017. Волинь»: визначили найдостойніших

В рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття» 15 грудня у Луцьку відбулося нагородження людей, які творять сучасне та майбутнє області

Подія зібрала чимало представників світського Луцька, адже Україна повинна знати своїх героїв в обличчя, йдеться на сайті Волинської ОДА. Окрім того, їхні досягнення має бути зразком для інших, а особливо для молодого підростаючого покоління. Адже Героїв дійсно чимало: волонтери, громадські діячі, учасники АТО, бізнесмени. Однак всі вони зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя краю та України в цілому. Тож не дивно, що тема цьогорічної премії – «Творимо історію сьогодні».

Лауреати Премії – це люди, які творять новітню історію Волинської області, працюють на її позитивний імідж та авторитет.

Зокрема, Володимир Гунчик вручив нагороди п’ятьом переможцям у номінації «Герої»:

Михайлу Прокопову – полковнику, командиру 1-го батальйону 14-ої ОМБр;

отцю Олександру Вронському – військовому капелану, волонтеру, настоятелю храму Преподобного Іова Почаївського міста Луцька;

Ігорю Роживцю – підполковнику, командиру 2-го гаубичного самохідно-артилерійського дивізіону 14-їОМБр;

Руслану Кашаюку – добровольцю батальйону «Айдар»;

Володимиру Повху – капітану міліції, старшому інспектору патрульно-постової служби спецпідрозділу «Світязь».

Окрім того, у номінації «Відкриття року» перемогу здобув Валерій Діброва – депутат обласної ради, засновник насіннєвого заводу ТОВ «П’ятидні».

У рамках заходу традиційно відбулася благодійна акція «Бог у серцях». Зібрані кошти передадуть на лікування дитини, яка потребує допомоги.

Слід зазначити, що головна мета події – відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність. А лауреати Премії – це люди, які творять новітню історію Волинської області, працюють на її позитивний імідж та авторитет.

Telegram Channel