Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Мер-мусульманин через Трампа «скасував» Різдво в Назареті

Волинь-нова

Мер-мусульманин через Трампа «скасував» Різдво в Назареті

Алі Салам заявив що визнання США столицею Ізраїлю забрало у нього святковий настрій і скасував заплановані святкові заходи

Мер Назарету – мусульманин за віросповіданням, Алі Салам скасував заплановані на Різдвяний час святкові заходи, зокрема, великий фестиваль та різдвяну ярмарку, які користуються великим попитом туристів, повідомляє «Католицький оглядач» з посиланням на The Time of Israel.

Мер заявив що визнання Дональдом Трампом Єрусалиму столицею Держави Ізраїль забрало у нього святковий настрій і тому він вирішив скасувати святкування Різдва в Назареті цього року.

Алі Салам скасував заплановані на Різдвяний час святкові заходи, зокрема, великий фестиваль та різдвяну ярмарку, які користуються великим попитом туристів.

Назарет – важливе паломницьке місце: тут Архангел Гавриїл звістив Пречистій Діві Марії, що вона стане матір’ю Месії, тут Свята родина замешка після свого повернення з Єгипту. Ісуса називали Назарянином, тобто, мешканцем Назарету.

Як зазначає видання Різдвяна ярмарка є одним з головних джерел доходів цього міста, де християни складають заледве одну третину мешканців, а все решта – мусульмани.

Telegram Channel